От кал да е, Иван да е! Това

...
    От кал да е, Иван да е! Това
Коментари Харесай

Ивановден е! Ето кои популярни българи ще вдигат тежки наздравици за празника

 

 

От тиня да е, Иван да е! Това е споделил умно народът, само че когато приказваме за известни Ивановци у нас, няма потребност да са от " тиня ", тъй като празнуващите през днешния ден са доста! Че цялата страна през днешния ден ще чества, е ясно, само че ето кои са известните българи, за които празникът ще е още по-специален!

Виж още: Какви са равносметките на БГ звездите за 2019 година? Как посрещаха 2020 година и какво си пожелаха?

Емилия

Синът на певицата се споделя Иван и празникът за нея е в действителност специфичен. " Гордеем се доста с теб и сме до теб във всичко!!!Върви напред с гордо вдигната глава ", написа под фотографията тя.

Виж още: Почивката продължава! Къде отидоха известните персони от шоубизнеса у нас след Нова година?

Малката

Певицата, която до неотдавна се споделяше Ванеса, в действителност по персонална карта е Ваня, което я прави празнуваща през днешния ден. Малката не е доста дейна в обществените мрежи и последната ѝ фотография е към елхата.

Виж още: Каква ще е любовната 2020 година за всяка една от 12-е зодии?

Ивет Лалова

Нашата обичана лекоатлетка посрещна новата година в Дубай, а фотосите ѝ съдим, че към момента е там. " Новата година не значи нищо, в случай че не излезеш от зоната си на комфорт ", написа в story тя.

Виж още: 10 година след края на ''Листопад'': Ще познаете ли актьорите от сериала през днешния ден?

Ивон Динев

Дъщерята на поп-фолк певицата Анелия навърши 16 години в края на 2019 година, а през днешния ден е една от хилядите приемащи поздравления. Преди дни майка ѝ разгласява lip sync на щерка си, което обаче провокира доста отрицателни реакции.

Ивана Главчева

Дъщерята на Ванко 1 е по пистите на родните курорти, тъй че няма да се изненадаме, в случай че вдигне тост за празника си от някоя механа. 

Ива Русинова 

Красивото прелъщение на българския дрифт също е измежду празнуващите през днешния ден. Празникът за нея сигурно ще бъде незабравим, защото дрифтърката е бременна.

Жана Бергендорф

Ако имате познати, носещи името Жана, честитете им, тъй като и те имат имен ден. И тя, като редица известни българи, е в Банско.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР